Info om FIRE ROM 4.des i Veksthusene på Naturhistorisk Museum

Velkommen til en konsert utenom det vanlige!

Siste konsert i Vilde&Ingas konsertserie FIRE ROM er 4.desember i veksthusene i Botanisk hage, Naturhistorisk Museum.

Konserten er GRATIS! Men OBS OBS! Pga begrenset plass (25 personer) vil det være mulig å reservere billetter. Send oss en mail til vildeoginga@gmail.com. Si i fra hvis dere allikevel ikke kan komme. Konserten starter presis og billetten vil bli gitt til andre interesserte 10 min før konserten begynner. Møt opp ved Victorahuset!

OBS! Pga tropisk varme og svært høy fuktighet i Victoriahuset anbefaler vi folk å ikke ha på seg ullundertøy! Det er mulig å henge av seg ytterklær i gangen utenfor.

Om Palmehuset og Victoriahuset:
Botanisk hage har to veksthus: Palmehuset og Victoriahuset. Palmehuset ble oppført i 1868 og rommer planter fra områder med tropisk klima, middelhavsklima og ørkenklima. Victoriahuset er fra 1876, og er spesialbygd for Victoriavannliljen fra Amazonas. Denne konserten vil bestå av to kortere sett, ett i hvert av veksthusene. På grunn av begrenset plass vil det ikke være sitteplasser på denne konserten, og det er meningen at publikum skal kunne bevege seg rolig rundt i rommet under konserten og se på de forskjellige plantene.

FIRE ROM er støttet av Oslo Kommune, Norsk Kulturråd og Norsk Jazzforum.